måndag, september 03, 2007

Roy Andersson

Läste precis intervjun med Roy i senaste Nöjesguiden. Jag och Roy är överens om det mesta, det har jag länge vetat men det är skönt att påminnas om det då och då. Ikväll blir det Upp Till Kamp och Kobra. Det blir nog fint.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Oj den artikeln måste jag läsa, håller med om att Roy Andersson verkar sjukt vettig. Tur att han finns och att han fortsätter göra filmer. Mikael Marcimains är ju en annan talang och Upp till kamp, första avsnittet, var ju jättebra. Bra tv-kväll som sagt var med Michel Gondry intevjun som grädde på moset. Pinsamt dock att jag inte sett Science of sleep. Nåja får göra det nu då.

/Boston

10:57 em  
Blogger Tatti said...

Ja Roy bra på alla sätt och vis. Vissa scener i Upp Till Kamp är filmade på min slackiga gård, lägenheten där Tommy bodde tillhörde vid inspelningstillfället mitt ex kompis. I lägenheten jämte satt SibaFabian ett tag. Dagens jag mötte Lassie. Science är fin, inte lika bra som Eternal Sunshine men ändock bra.

11:11 em  
Anonymous Anonym said...

sådana där lassie grejer är alltid kul!

ja det är ju svårt att bräcka Eternal förstås! otroliga Björkvideor han gjort förresten och fan vad bra låtar hon gjort!

11:32 em  
Blogger Tatti said...

Jodå.

Ja och ja, gillar hennes nya också faktiskt.

11:37 em  

Skicka en kommentar

<< Home