onsdag, februari 28, 2007

Scars/Bassekou Kouyate & Ngoni Ba



Dagens godis består av Scars Author! Author! utmärkt postpunk kanske inte bland den absolut bästa men god nog åt mig. Amazon.co.uk.

Segu Blue är ljuv Balipop som vänner av Animal Collective och Panda Bear borde kunna uppskatta. Finns såklart på dotshop.se

Någon dag ska jag berätta om Mölndals Sjukhus, jeeesus eller som mina vänner i The Wire skulle säga shiiiiiiiiiiiiit.

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

berätta berätta berätta!
/en uttråkad mutt

10:06 em  
Blogger Tatti said...

Hinner inte nu men Naemi bröt benet i lördags natt och ett ledband gick av därför var hon tvungen att operera. Fick dock vänta tre dagar på sjukhuset, hon log i ett förrådsrum, glömdes bort ett flertal gånger. Ingen kommunikation mellan avdelningar eller personal. Vadå röntgenbilder har inte du dem? Frågar de Naemi. Blev till slut opererad tisdag natt, skulle gipsas på morgonen men den som svarade när de ringde från den avdelningen sa att de inte fanns någon där som skulle gipsas osv osv. Då har jag inte nämnt den lilla söta dementa tanten som de bubdit fast i hennes rullstol med ett förkläde och lämnat utan tillsyn. Hon kom loss två gånger och jag fick hindra henne från att slå ihjäl sig. Tror knappast att man får binda patienter. Nej sjukt sjukhus kan jag säga, shiiiiiit.

10:24 em  
Anonymous Anonym said...

Bassekou Kouyate & Ngoni Ba låter riktigt trevligt. Har du hört Konono N°1?

10:27 em  
Blogger Tatti said...

Ja jag har Congotronics ett och två, tvåa när nog ännu bättre. Konono har med en låt på tvåan men Kasai Allstars feat. Muambuyi på tvåan är så vacker påminner lite om Bassekou Kouyate & Ngoni Ba, liter softare än Konono som ju också är skitbra. Har du hört West African Rythm Brothers de har med en låt på London Is The Place For Me ett och två som heter Omnimira, den är också helt ljuvlig.

10:55 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har bara den första och den gillar jag som fan. Får kolla in den andra. Har bara första "London Is The Place For Me", de andra står på min inköpslista.

11:19 em  
Blogger Tatti said...

Ja kolla upp den den är skit bra.

Jag har bara tvåan och trean med London... tror det finns fyra. Ska också köpa de andra.

11:25 em  
Anonymous Anonym said...

Ja de är nog uppe i fyra st nu. Bra serie.

11:29 em  

Skicka en kommentar

<< Home