måndag, mars 05, 2007

The View

Skotska The View har släppt Libertines tredje skiva, typ. Tydligen har sångaren i The View nyligen åkt dit för droginnehav, de kommer troligen tyvärr gå samma öde till mötes som briljanta Libertines, synd. Sjukt bra popmusik. Finns på amazon.co.uk

13 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hehe, låter som ett troligt scenario. Har hört lite av skivan och det låter helt ok. Släpps väl nästa vecka om jag inte misstar mig. Kanske är värt att kolla in den lite närmare då.

4:37 em  
Blogger Tatti said...

Jag hittade den begagnad idag, eller den var inplastad så den var väl ospelad. Ja den är inte dum alls, synd att de ska på skiten som sagt, men bra musik är det.

4:45 em  
Anonymous Anonym said...

Aha, bra med lite tur ibland. Den kanske är släppt i England redan. Beställde Sister Vanilla idag, ska bli skoj att höra.

4:51 em  
Blogger Tatti said...

Ja jag tror den är det, har haft den nerladdad ett tag. Sister Vanilla har jag också nerladdad den är inte dum alls. Ska nog också beställa den.

4:56 em  
Anonymous Anonym said...

Låter bra det, har inte hört mer än ett par låtar på den. De är bra så jag hoppas att skiva är det med.

5:13 em  
Blogger Tatti said...

Sister Vanilla släppte en skiva för något år sedan, undrar om detta är samma fast utgiven på nytt? Den förra var släppt på ett litet bolag och jag orkade aldrig leta upp den. Tror dock att det är samma.

5:17 em  
Anonymous Anonym said...

Jo det är nog samma skiva, fick för mig att jag har läst det någonstans. Japanskt bolag kanske det var?

5:40 em  
Blogger Tatti said...

Ja det stämmer nog, det får allt bli en beställning.

5:47 em  
Anonymous Anonym said...

du tatti, jag måste bara kolla om du såg dokumentären jesus camp i lördags på 2:an? om inte så försök att få tag i den. jag tänkte på dig hela tiden när jag såg den. handlar om den ultra-kristna högern i usa och hur de tvingar på barn kristendomen. sjukt läskig film...
/mutte

6:43 em  
Blogger Tatti said...

Shit jag vet Mutte, jag söp för ovanlighetens skull just då, så jag missade den. Den verkar inte heller gå i repris, får kanske ladda ner den. Frågan är dock om jag vill eller bör se den, mitt förakt är ju redan nu ohälsosamt starkt men jag antar at jag kommer att se den. Läste att pastorn i filmen också dit för en massa skit också, det kanske framgick i filmen? Nåväl sådant skall bara dö.

7:00 em  
Blogger Tatti said...

"åkt" dit.

7:09 em  
Anonymous Anonym said...

det framgick inget i filmen om att pastorn åkti dit för något. vet vad hon åkt dit för?
jag skulle nästan vilja se den med dig, du kommer bli så j-vla förbannad..

11:36 fm  
Blogger Tatti said...

Sexköp bland annat och lite annat, tror det var något med droger också. Ja vi får väl kanske göra det någon dag. Frågan är om det är bra för mitt blodtryck att se den.

12:13 em  

Skicka en kommentar

<< Home