måndag, juni 25, 2007

Richard Ford

Other people, in fact-if you keep the numbers small-are not always hell. Ah den gode Ford, märkligt att jag läser det idag när jag bara häromdagen funderade på det gamla Sartrecitatet. Jag tror det beror på vilket humör jag befinner mig på helt enkelt, men visst håller jag med den gamle Ford.

5 Comments:

Blogger Stoffe said...

Vad sägs om slutet på Heroes då? Lite mastig resa bakåt kanske...

Har kollat de två första episoderna av BBC-serien Jekyll. En modernisering av den gamla historien som även använder själva romanen som viss fakta i berättelsen. Postmodernt? Mja, ganska. Men rätt bra också. Satte dessutom igång med säsong två av Life on Mars, men det kändes jävligt trött. Får se om man orkar med det.

11:17 fm  
Blogger Tatti said...

Ja vi får väl se hur säsong två blir, något mastig resa ja.

Jekyll måste jag kolla upp. Såg första avsnittet av Sopranos igår, sjukt bra. Life On Mars är ju sådär faktiskt men jag lär väl se det när det börjar på tv. På torsag börjar den sjukt underskattade Love My Way på fyran, australiensk ångest.

11:53 fm  
Anonymous Anonym said...

ja love my way har jag sett ett par avsnitt här och var, när jag råkat sätta på tv:n vid rätt tidpunkt, riktigt bra relationsångestdrama! så det börjar på torsdag? har sån grymt dåligt koll på tv-serier märker jag... six feet under är den enda jag följt helt och fullt ut (har de fyra fösta säsongerna på dvd också), men de två senaste säsongerna tappade jag den med. kollade lost hela första säsongen, lånade ev en kompis, jo, spännande. sopranos missade jag men sugen på att se... life on mars såg jag vid ett par tillfällen, verkade bra tyckte jag... annars gillar jag weeds, köpte första säsongen på dvd nyligen och kolalde alla rakt av typ, haha

3:51 em  
Blogger Tatti said...

Det finns så många fina serier. Weeds är trevligt, har sett alla tror jag. Ja Love My Way är faktiskt riktigt bra, mycket ångest.

4:07 em  
Blogger Tatti said...

läste på tv4.se att hon som spelar den vackra Frankie är skaparen bakom Love My Way, coolt.

9:18 em  

Skicka en kommentar

<< Home